Afscheid Pastoor Dieteren – AFGELAST

Cluster Kana

betreft: afgelasten afscheid Pastoor Dieteren 8 oktober 2020

Geachte dames en heren,

Zeer tot onze spijt worden we weer ingehaald door het corona-virus. Anders dan we u nog een week geleden konden berichten moeten we u nu mededelen dat we het feestelijke afscheid van pastoor Dieteren moeten afgelasten ten gevolge van de verscherpte maatregelen. Hoewel wij hem een groots afscheid hadden willen geven is het met het oog op de omstandigheden zijn wens om voorlopig met een stille trom te vertrekken. Ook de officiële installatie van onze nieuwe pastoor, Patrick Lipsch, zal pas te zijner tijd plaatsvinden.

Zodra de coronamaatregelen dit mogelijk maken hopen wij tóch nog gezamenlijk afscheid te kunnen nemen in een (openlucht)viering van dankbaarheid en verbondenheid. Wij hopen dat de diverse verenigingen ook dán bereid zijn hieraan hun medewerking te verlenen.

Per 27 oktober zal pastoor Dieteren zijn werk aanvangen in zijn nieuwe parochies. Zij die dat wensen kunnen dan schriftelijk naar hem toe reageren. Zijn nieuwe adres is: Hoogbeek 23, 6305BH Schin op Geul.

Met vriendelijke groet,

kerkbestuur Federatie Parochies