Parochienieuws

In deze tijd waarin alles onzeker is en vaak onduidelijk, moeten we steeds inspelen op actuele situaties. Aangezien wij ons als parochie natuurlijk moeten houden aan de algemene richtlijnen zijn bij ons ook een aantal zaken gewijzigd.

Via de media heeft u kunnen vernemen dat het voor ons als parochie niet toegestaan is om vieringen te houden met meer dan 30 kerkgangers. Voor onze parochies zijn de volgende afspraken gemaakt:

Mocht u voor een van de Missen die komen te vervallen een Misintentie hebben opgegeven, dan kunt u contact opnemen met het parochiekantoor van uw parochie om een nieuwe Mis in te plannen.

• Wel zullen we doorgaan met missen door de week: in Neer elke woensdag op 9.00  . Reserveren voor deze H. Missen is niet nodig, wel wijzen we op het dringende advies om een mondkapje te dragen tijdens de viering.

• Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we u via deze kanalen weer opnieuw nader informeren.

Communie ontvangen thuis
Zoals bekend is het altijd mogelijk om in onze parochies thuis de communie te ontvangen van een van onze priesters, zeker ook in deze periode. Mocht u hierin interesse hebben neem dan contact op met het parochiekantoor of een van de priesters in onze parochie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.