Informatie over H. Missen in onze parochie

New mail

Nu Allerheiligen en Allerzielen achter de rug is en het er (voorlopig) op lijkt dat de maatregelen die gelden voor onze kerken blijven gelden zoals op dit moment geldt voor onze parochies in het cluster Kana de volgende werkwijze:

• de Missen door de week vinden weer plaats zoals gebruikelijk op woensdagmorgen om 9.00 uur (vanaf 11 nov. in het parochiehuis).
  • de Missen in het weekend vinden ook weer plaats zoals gebruikelijk (in de kerk). Meer informatie over de tijdstippen is te vinden op de website van de parochie en in de Parochie-nieuwsbrief die u op papier kunt meenemen vanuit de kerk of via de mail kunt ontvangen.

Voor alle Missen gelden de volgende regels:

• u dient zich aan te melden, dit kan bij binnenkomst in de kerk of via het tel. nummer 591293 (Mia Theelen) of op woensdagmorgen van 9.30 – 12.00 uur via het parochiekantoor tel. 593968
  • per viering zijn dertig gelovigen toegestaan;
  • verder gelden voor het bijwonen van de Missen de voorzorgsmaatregelen zoals die op dit moment actueel zijn (we houden onderling 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje wordt dringend aanbevolen, bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten).
  • bij uitvaarten geldt vanaf 15 november een maximum van 100 personen.

Hartelijke groeten,

Pastoor

New mail

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.