Inwoners van Roggel bedankt

Geachte parochiaan,

Hierbij een reactie n.a.v. onze adventscollecte, die voor onze dorpsinwoner John Meeuwissen van Care Nyanza bestemd is. link van de stichting: carenyanza

Beste  Pastoor,

Ontzettend BEDANKT dat ook dit jaar weer de adventscollecte weer ten goede is gekomen voor mijn projecten.
Doordat de collectebussen enkele dagen langer hebben mogen staan is de opbrengst aanzienlijk verhoogd.
Samen met Toos Jegers hebben we vanochtend de bussen geledigd en een bedrag van 576,70 euro geteld.
Ook zijn er enkele bijschrijvingen op de bankrekening gedaan n.a.v. de publicatieborden in de kerk.
Tot op heden is er 330,00 bijgeboekt door kerkgangers. Samen goed voor 906,70 euro.
Een geweldige opbrengst. Mijn dank en ook namens alle dorpelingen uit mijn projectgebieden.
Het bedrag zal naar eer en geweten worden besteed.
Nogmaals mijn DANK

groetjes