Bedevaart naar LOURDES in 2019

Frankrijk Lourdes -Basilique du Rosaire-

Gaat u mee naar Lourdes met pastoor Dieteren en kapelaan Lipsch?

Wie die bijzondere sfeer in Lourdes wil ervaren en Maria in de grot wil ontmoeten, kan met ons mee. Pastoor Dieteren en kapelaan Lipsch gaan met parochianen uit Cluster KANA, (Buggenum, Haelen, Horn, Nunhem, Heibloem, Neer en Roggel) het komend jaar (2019) van 4 tm 12 september met de bus op bedevaart naar Lourdes. Op de heenreis zijn twee overnachtingen in Beaune en Nevers. Wij sluiten als groep aan bij de reis van het Huis voor de Pelgrim.

We bezoeken het heiligdom met de grot en de vele kerken, u krijgt een rondleiding door de stad, we gaan naar de Pyrenee├źn en we genieten van het mooie landschap en de lekkere Franse keuken.

In Lourdes wordt een volledig Nederlandstalig programma aangeboden. Hoogtepunt is de viering aan de grot. Indrukwekkend zijn ook de grote internationale plechtigheden met soms wel meer dan 25.000 mensen.

Daarnaast is Lourdes een gezellige plaats met tientallen winkeltjes en terrasjes. Ook zijn er diverse musea, waar u meer kunt ervaren over de geschiedenis van Lourdes.

Tijdens ons verblijf in Lourdes logeren we in een uitstekend 3 sterren hotel.

Op woensdag 13 maart 2019 zal in NEER in het parochiehuis naast de kerk een film vertoond worden over Lourdes. Aanvang 20.00 uur. Iedereen is welkom.

U kunt ook contact opnemen met mw. Nancy Smeets Beurik 2a 6085 AD Horn tel: 581519

In de kerk liggen folders met meer informatie o.a. over deze reis.