Adventsactie

Adventcollecte 2019

Tijdens de Adventsperiode 2019 zal er wederom aandacht worden geschonken aan stichting CARE NYANZA die projecten realiseert in Kenia.
Via de aanwezige publicatieborden met foto’s en teksten kunt u in de kerk zien wat er zoal gerealiseerd is.
De stichting streeft naar beter onderwijs, gezondheidszorg, hygiëne voorzieningen en inkomensverbetering voor de lokale bevolking .
Op dit moment is de stichting, samen met de lokale bevolking, bezig met het bouwen van een eetzaal – aula – gemeenschapshuis in Okota.
Ook zijn we begonnen met de bouw van 3 klaslokalen voor de Maasai kinderen in Olosentu in de Maasai Mara.
Wij hopen dat ook u hen een warm hart toedraagt.
Dit kunt u doen door een gift te deponeren in de collectebussen in de kerk of door overmaking op;
NL51 INGB 0004 648 312 t.n.v. CARE NYANZA, Roggel
Dit gelieve met adresvermelding voor toezending van de nieuwsbrieven.
Alvast veel dank namens de ouders en kinderen uit onze werkgebieden.