BEDEVAART BANNEUX – gaat niet door

Beste mensen,

De laatste dagen is de hele wereld in de ban van het corona-virus. Natuurlijk is niet te overzien hoe lang deze ellende nog duurt, maar onder de indruk van alle veiligheidsmaatregelen, die nu overal getroffen worden is het bestuur van het dekenaat wel van mening, dat het waarschijnlijk niet verantwoord is om op 12 mei met de dekenale bedevaart naar Banneux te gaan.

Daarom hebben wij besloten om op 12 mei die bedevaart niet door te laten gaan. Wij gaan ervan uit, dat de parochianen, die zich aangemeld hebben  hun de € 20,- gewoon terug krijgen.

Wij zullen in juni bekijken of de dekenale bedevaart dit jaar eventueel in de oktobermaand alsnog georganiseerd kan worden, maar die beslissing gaan we nu nog niet nemen.

Met vriendelijke groet,

Mia Theelen, secr. bestuur dekenaat Thorn.

———————————————————————————————————-

DEKENAAT THORN  BEDEVAART BANNEUX
Wilt u graag een keer een dag naar Banneux gaan op bedevaart naar Maria, maagd der
armen? En dan met de deken, pastoors, kapelaans en parochianen uit uw eigen dekenaat Thorn ?
Dat kan op dinsdag 12 mei 2020, heenreis vanaf 8.00 uur
(afhankelijk van opstapplaats), terugreis ca. 17.00 uur
* Kosten: € 20,- per persoon (voor busvervoer heen en terug)
* Aanmelden (vóór 1 april) via het aanmeldingsformulier verkrijgbaar bij uw parochiekantoor.