vastenactie

Vastenactie.
Thema van de vastenactie 2020 is “Werken aan je toekomst”.
De Vastenactie gaat projecten steunen in onder ander Bangladesh, Zambia en Sierra Leone die beroepsonderwijs aanbieden.
Voor veel mensen zijn de scholen waar ze een vak kunnen leren ver weg. Anderen die wel een opleiding hebben gevolgd, vinden op het platteland waar ze wonen geen of moeilijk werk. Zij krijgen steun bij het opzetten van een eigen onderneming. Met deze projecten stellen we mensen in staat te werken aan een betere toekomst. Daarom is het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om goed vervolgonderwijs te volgen. Mensen die een vak geleerd hebben kunnen beter op eigen benen staan en voor hun familie zorgen. Bovendien blijken ze vaker een actieve rol te spelen in hun gemeenschap. Onze parochie steunt deze actie.
In de kerk staan bussen waar u uw bijdrage in kunt doen.
U kunt ook u bijdrage storten op rekeningnr. NL21INGB0003000046 Missiesecretariaat Roermond onder vermelding Vastenactie 2020.
Namens de mensen uit die landen hartelijk dank.