Informatie over H. Missen in onze parochie

Parochienieuws (maart 2021)

• de Missen door de week vinden weer plaats zoals gebruikelijk op woensdagmorgen om 9.00 uur  in het parochiehuis. Op de 1e woensdag van de maand is deze H. Mis om 9.00 uur in de kerk.
  • de Missen in het weekend vinden ook weer plaats zoals gebruikelijk (in de kerk). Meer informatie over de tijdstippen is te vinden op de website van de parochie en in de Parochie-nieuwsbrief die u op papier kunt meenemen vanuit de kerk of via de mail kunt ontvangen.

Voor alle Missen gelden de volgende regels:

• per viering zijn dertig gelovigen toegestaan;
  • verder gelden voor het bijwonen van de Missen de voorzorgsmaatregelen zoals die op dit moment actueel zijn (we houden onderling 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje wordt dringend aanbevolen, bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten).
  • bij uitvaarten geldt een maximum van 50 personen.

Pastoor Lipsch

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.